Acces GRATUIT

Wedding S'Cool

Locul în care înveți cum să-ți organizezi
o nuntă cool

Învață direct de la experți secretele organizării unei nunți așa cum ți-ai imaginat mereu.

Wedding S'Cool

Locul în care înveți cum să-ți organizezi o nuntă cool!

Învață direct de la experți secretele organizării unei nunți așa cum ți-ai imaginat mereu.
În aceste interviuri gratuite, vei descoperi:
 • Pașii pe care îi ai de parcurs ca să alegi rochia visată;
 • ​Cum să fii mire memorabil, iar costumul să nu fie o cheltuială, ci o investiție;
 • Cum să ai o nuntă fără stres, planificată cap coadă pentru tine;
 • Cum să organizezi cununia religioasă fără să fii limitat de distanțare;
 • ​Cum să scapi de frica aparatului foto și să te simți confortabil pentru poze memorabile;
 • Cum să îți dai pe spate invitații cu aranjamente frumoase pentru orice buget;
 • ​Cum să găsești ușor un DJ bun care să îți țină invitații în picioare toată seara;
 • Cum să reduci costurile cu băutura fără să superi invitații;
 • ​Secretele unei coafuri reușite;
 • ​Cum creezi o atmosferă electrizanta și te asiguri că bandul pe care îl alegi va face showul dorit.

Beneficiezi de oferte speciale și discounturi din partea furnizorilor doar pentru cei înscriși în Wedding S'Cool.

Trebuie sa iei parte la interviuri dacă...
 • Nu știi de unde să începi;
 • Nu ai început încă să planifici nunta;
 • ​Vrei să știi ce funcționează în contextul actual;
 • ​Te simți blocat/ă în organizarea nunții;
 • ​Te simți copleșit/ă de câte ai de făcut și nu știi când o scoți la capăt;
 • ​Ai amânat organizarea nunții și marele eveniment e în doar câteva luni.

Moderator și Speaker

OVIDIU LĂDAR

CONSILIER VESTIMENTAR

Ovidiu este fondatorul Gorunn și consilier vestimentar care ghidează bărbații în alegerea ținutei ideale. Datorită experienței de peste 6 ani și a pasiunii pentru vestimentația masculină, Ovidiu creează costume made to measure ce te vor avantaja în orice context și te vor face cel mai bine îmbrăcat bărbat.

Atenția la fiecare detaliu l-a ajutat să vadă că prezența masculină nu e dată doar de costum, ci de o ținută completă care include toate acesoriile de care ai nevoie de la cămașă, cravată sau papion, până la batista de buzunar, pantofi, șosete și parfumul potrivit.

Mirele este gazda evenimentului și cel mai important bărbat al acestuia. Rolul tău nu e unul de accesoriu. Fie că ești la brațul miresei sau pe ringul de dans, Ovidiu are grijă ca apariția ta să nu poată fi altfel decât una memorabila. 

Nici că ne puteam gândi la o persoană mai bună care să lanseze și modereze Wedding S'Cool!

Speakeri pe fiecare domeniu

ANDREI NICU

CONSILIER VESTIMENTAR

Andrei Nicu este consilier vestimentar de peste 6 ani de zile. În tot acest timp, a pus la bătaie pasiunea pentru vestimentație, ajutând astfel o mulțime de miri sa fie memorabili în cea mai importantă zi.

OANA LUPAȘ

DESIGNER ROCHII

Oana Lupaș duce frumosul la rang de artă de peste 13 ani. A studiat facultatea de arte și design, după care și-a suflecat mânecile și s-a pus pe treabă. De atunci și până în prezent, din mâinile ei iscusite ies rochii unice purtate de mirese fericite.

JULIUS PAUL

FOTOGRAF

Pentru fiecare 1000 de cuvinte poate exista o fotografie sugestivă. Nunta este o poveste frumoasă de dragoste și de viață, iar Julius Paul realizează fotografii-reportaj, cu și despre oameni, care vor fi mărturie peste timp despre această zi unică. Practic, prin obiectivul aparatului lui foto veți putea retrăi povestea nunții voastre, așa cum s-a văzut prin ochii fiecărei persoane dragi care va fost alături. 

PREOTUL LAZAR

PREOT

Părintele Lazar susține că “viața nu poate fi amânată, iar dacă doi tineri, din dragoste, vor să ceară binecuvântarea lui Dumnezeu, noi toți, inclusiv Biserica, trebuie să fim alături de ei”. El e de părere că în aceste vremuri dificile credința și iubirea ne pot apropia unii de alții, motiv pentru care la ceremoniile de “încoronare” explică audienței fiecare simbol și îi invită pe toți să se roage pentru noua familie.

VANILLA EVENTS

WEDDING PLANNER & DECOR

Fie ca îți dorești o nuntă romantică cu accente pastelate și dantele fine, o nuntă glam cu note strălucitoare și cristale prețioase sau una clasică, eleganta și distinsă, fetele de la Vanilla Events au exact acele decorațiuni care să-ți transforme evenimentul într-o mărturie de rafinament subtil și eleganță desăvârșită.

CORINA COSTEA

HAIR STYLIST

Corina are 37 de ani, iar în domeniul hairstyling-ului este de 8 ani. A urmat numeroase specializări, seminarii, atât naționale cât și internaționale și are premii câștigate 5 ani la rând în 2 concursuri naționale renumite - Wella și Estetica, fiind și trainer în cadrul Academiei și Studioului Headline! Corina este ambițioasă, răbdătoare, sociabilă, perseverentă și pasionată. Un mic hint: este emotivă, mai ales în preajma mireselor.

ALEX TRIPON

DJ

Alex Tripon este un nume pe care îl vei auzi cu siguranța când ești în căutarea unui dj. Cu o experiență de peste 15 ani, mii de evenimente la activ, de la nunți la festivalul Untold și o cultură muzicală de excepție, Alex va avea cu siguranță rețeta muzicală pentru reușita evenimentului tău!

LAURA BOBB

REMAKERS COVER BAND

Remarkers cântă pentru tine orice cântec de suflet, fie că e pop, rock, disco, fie că e un hit deja clasic sau cea mai recentă intens difuzată melodie de la radio. Întotdeaună live și întotdeauna molipsitori, Remakers dau concerte care te fac să dansezi!

CRISTIAN CĂLIN

BARMAN

DRINKS SPIRIT reprezintă o platformă interesantă de cunoștințe din domeniul vinurilor și a băuturilor alcoolice distilate. Călin Cristian - anteprenor, sommelier, bartender și Specialist HoReCa – împreună cu echipa de barmani profesionisti – vă stă la dispoziție pentru a se asigura că nunții tale nu-i va lipsi nimic din punctul de vedere al băuturilor.

Intră acum in wedding scool și vezi interviurile!

Contactează-ne: ovidiu@gorunn.ro
Pagina realizată de Refleqt Education
Wedding S'Cool și tot conținutul îți sunt aduse de Gorunn.
Copyright 2020 - Gorunn, Toate Drepturile Rezervate